Viime kesä jäi raportoimatta. Aloitimmekin vasta heinäkuun puolessa välissä, kun alkukesä meni muuttopuuhissa ja Armidan rippijuhlien järjestelyssä. Mitään erityistä kehitystä ei viime kesänä tapahtunut. Tasoitukseni tiputettiin seuran toimesta 36:een jo edellisenä kesänä (näin tehtiin kaikille, joilla se ei ollut tippunut, jotta saataisiin lisää porukkaa kentälle). Tasoitus on jotenkin niin henkilökohtainen asia, että tuntui, kuin joku olisi varastanut minulta jotain tai sorkkinut luvatta sieluani. Eniten otti päähän se, ettei omalla suorituksella ollut mitään osuutta asiaan.

Nyt sitten aletaan tahkoamaan neljättä golf-kesää ja yritän aina silloin tällöin kirjoitella myös tänne blogiin. En uskalla enää asettaa itselleni mitään tavoitteita, vaikka salaisena haaveena tietysti on, että saisin tasoituksen tippumaan edes 30:een.

Talven aikana käytiin naapurin rouvan kanssa muutaman kerran hallissa harjoittelemassa Eskolan Jannen opastamana. Se sentään toi hieman lohdutusta, että kyllä se kroppa taipuu hyviinkin lyönteihin, kun on joku vieressä sanomassa ja neuvomassa, mutta heti kun se tuki puuttuu ja pitää alkaa itsekseen lyömään, niin kaikki hyvät opit unohtuvat saman tien.

Huomenna on siis kesän 2009 golffin aloituspäivä. Minun syntymäpäiväni ja Helatorstai. Aloitamme klo 9.30 UT:llä, jossa vielä talvigriinit, mutta kiva lähteä kokeilemaan, mitä alkeellisista taidoista on vielä tallella...

Timo asetti meille kesän tavoitteet: hänen tasoituksensa on tiputtava alle 20 ja minun kuulemma alle 30 - no, saas nähdä, itse olisin tyytyväinen jos tippuisi edes 32:een.