Syyskuun viimeinen päivä, perjantai ja 17 astetta lämmintä, aurinko paistoi, melkoinen tuuli...Vanha Tarina klo 14.40..väylät upeassa kunnossa samoin griinit. Pitkän tauon jälkeen eilen ensimmäistä kertaa kiertämään Uudelle ja pisteitä 32 eli  pufferiin ja sehän tuntuu hyvältä, että tuo 26,6 on siis ihan ansaittu. Tänään vanhalle ja plantaari faskiitti vasemmassa jalassa vaivasi. Silti nautinto oli suuri upeasta säästä johtuen. Olihan tänään syyskuun lämpöisin päivä kautta aikojen.

Huomiselle on vielä vuoro varattu, klo 13.30 Vanha Tarina. Sekö jää viimeiseksi eli 66. kierros. Kenttä suljetaan parin viikon päästä ja ilmojenkin on luvattu huononevan. Ja työkiireetkin painaa päälle, joten niin se varmaan on, että ensi keväättä aletaan odottamaan.

Mitä pitäisi ensi keväänä muistaa? No ainakin se, että puu5:lla lyhyempi grippi ja pää pallossa ja kyllä lentää. Shipeissä kädet suorina ja vasen kainalo kiinni samoin hiekkalyönneissä. Mutta kyllä se tärkein taas oli se pää pallossa, jos sen muistaa niin homma pelaa. Ja yksi tärkeä asia, minkä tänä kesänä olen oppinut: saatto, saaatto, saatto olkoon sitten kysymys draivista tai putista tai jostain siltä väliltä ja se todella on tehtävä tietoisesti. ja talveksi tehtävä: pohjelihaksen, akillesjänteen venytykset, jotta ensi kesänä vältyttäisiin plantaari faskiitti vaivoilta!!!!

Ihana golf- kesä takana! Suomi Golf kisan 5. sija ja tasoituksen tiputus 26,6:een.

Huominen kierros ja ensi kesän odotus - siinä kaikki!

Koko perhe pelattu yhdessä - sekin on ollut ihan ihanaa!

Tavoitteisiin on tänä kesänä päästy :)