Ensimmäisen lomapäiväni kunniaksi aamugolffille klo 7.00. Aurinko paistoi, ei tuulta, + 8. Kiva lähteä Uuteen, kun ei olla vielä tänä kesänä pelattu sitä kenttää, muuta kuin talvigriineillä. Olin tietysti merkannut itselleni tasoituskierroksen, ihan siltä varalta, että jos sattuis menemään yhtä hyvin kuin silloin kerran  - hah hah haa!

Mutta ei todellakaan tarvinnut pelätä tasoituksen tippumista! Järkyttävän nöyryyttävää! Siis eihän tällainen peli vetele - mitkään lyönnit eivät onnistuneet. Ja ne chipit! Ihan joka kerta 90 astetta oikealle, eli mailaan kärkiosuma - se on enemmän sääntö kuin poikkeus! Alkoi jo hermostuttamaan ja sama tahtoi käydä myös minulle tähän asti uskolliselle mailalle Taika-vantagelle (puu5). Ennen sentään onnistuin sillä, mutta nyt ihan samaa vikaa kuin chipeissä. Täytyy sanoa, että motivaatio tippui väylä väylältä ja lopuksi odotin vain, että kierros loppuisi nopeasti ja tuollaista fiilistä ei ole ollut piiiiitkiiiiin aikoihin.

Jotain uutta täytyisi lyönteihin löytää ja äkkiä! Oisko range yksi ratkaisu tai sunnuntaiset Janne Eskolan klinikat - ehkä.