Tiiausaika klo 7.20 Uuteen Tarinaan. Upea sää, pilvetön taivas, tyyni ja lämmintä +20. Aamukastetta nurmikolla ja tuoksut upeat. Edessämme kolmen nopeasti etenevä fliitti ja takana kaksi väylää tyhjää. joten saimme edetä täysin rauhassa. Kummallakaan ei kulkenut mitenkään erityisen hyvin ja jotenkin alkoi minulla jo tuntumaan turnausväsymys, kun on taas tullut monta päivää tahkottua tauotta.

Kesän ensimmäinen birdie tuli kuitenkin tehtyä väylällä 8, par 3. Ja siinä se nähtiin, kun oikein keskityt avauslyöntiin ja kertaa kaikki mahdolliset asiat mielessäsi ja sitten lyöt rennosti, niin sinnehän se lensi griinille rauta4:llä ja jäi vain mailanmitan päähän reiästä, joten birdieputille ei paljon mittaa jäänyt.

Kioskin jälkeen päätimme Armidan kanssa, että emme enää laske lyöntejä, vaan voidaan myös ottaa joitakin lyöntejä kahdesti tai jopa pelata kahdella pallolla ja sittenhän ne lyönnit lähtivät kulkemaan ihan eri tavalla - varsinkin Armidalla.

Kiva kierros. Minulle tulee nyt kahden päivän tauko, joka toivottavasti tekee tehtävänsä ja saan nollattua pääni ja kroppani chippien ja lobbien aiheuttamasta ahdistuksesta. Torstaina sitten kokeilemaan, onko tauolla ja nollaamisella mitään merkitystä. Nyt kesävieraita odottamaan!