Tuntuu kuin edellisestä kerrasta olisi jo pitkä aika. Tässä välissä on ollut kylmää, sateista, myrskyä, lämpötila alimmillaan + 3 astetta ja kova tuuli. Tänään (Antin syntymäpäivänä 14 v.) sateetonta ja jopa aurinko paistoi, + 10.

Olimme molemmat laittaneet itsellemme tasoituskierroksen. Kulkihan edellisellä kerralla niin upeasti, että bogipisteitä räpsähti Vanhan etuysiltä 20 - nyt sitten ei muuta kuin sama uusiksi! Ja niinpä niin - ei sinne päinkään. Kolusin bunkkerit, korjausalueet, vesiesteet ja puttailin pahimmissa tapauksessa 6 puttia - kyllä nauru maittoi!!! En ole pitkään aikaan (esim. viime kesänä) enää saanut kaksinumeroisia lukuja tuloskorttiini, mutta toisin kävi tänään. Kaiken kaikkiaan pisteitä kertyi 26 ja tasoitus siis edelleen se 36.

Kun lyön ensimmäisen lyöntini ja se menee minne sattuu tai jää liian lyhyeksi, niin minun on pakko lyödä toinen heti perään, näyttääkseni itselleni (ja Timolle), että: "siis näinhän se pitäisi lyödä" ja joka kerta se kakkospallo onnistuu ihanteellisesti. No, siis kuitenkin osaan sen oikeankin lyönnin, mutta väärässä paikassa!

Tiistaina ensimmäinen loma-aamu ja tietysti varattuna minun mieliaikani eli aamugolffia klo 7.00 Uusi Tarina. Laitoin senkin tasoituskierrokseksi, sillä uskon aamuihin!