Timon kanssa parin päivän tauon jälkeen aamulla klo 7.20 kiertämään Vanha Tarina. Ihanan raikkaassa ja tyynessä ja erittäin sumuisessa vesitihkussa kierrettiin koko kierros. Leppoisasti edettiin, eikä ollut mitään paineita, kun ei ollut tasoituskierroskaan. Silti ihan hyvin kulki. Kotona klo 11.00

Armidan kanssa klo 18.10 lähdettiin poutaisessa, lähes aurinkoissessa säässä kiertämään Uutta Tarinaa kahdestaan. Kenttä oli ihan täynnä ja meillä oli aikaa keskittyä peliimme, kun edessämme meni kolme-neljän fliittejä ja jäljessämme tuli kahden fliitti tosi hitaasti. Armidan peli lämpeni neljännellä väylällä ja parani koko ajan loppua kohden. Myös minun etuysi meni yllättävän hyvin siihen nähden, että olin jo aamulla pelannut yhden kierroksen. Takaysillä iski sitten väsymys, enkä meinannut jaksaa enää millään kahta viimeistä väylää. Kierros oli aika hidas, mutta meille sopiva. Kotona olimme klo 23.00.

Kylläpä tuntui ihanalta tuollaisen suoritekeskeisen päivän jälkeen. Ja varsinkin se, että peli ei väsymyksestä huolimatta kauhean paljoa hajonnut, vaan pelasin tasaisesti koko kierroksen, kahta viimeistä väylää lukuunottamatta.

Saas nähdä, miten kipeä olen huomenaamulla. Illalla pitäisi kuitenkin taas jaksaa lähteä Vanhaan Tarinaan.