Timo ei päässyt työesteiden vuoksi tänään kentälle ja Armidalla oli Green Cardin suoritus, joten läksin hänen kanssaan klubille aikaa viettämään, kun oli pakko mennä Tarinaan jo klo 16.30 (Timo heitti meidät ja tarvitsi itse autoa). Kaatosateessa istuttiin klubilla, syötiin ja luettiin lehtiä sekä tarkasteltiin sadetutkia...Tutkien mukaan sateen pitäisi loppua n. klo 18 (juuri silloin kun Armidan piti lähteä kiertämään GC-suoritusta Vanhan ´Tarinan väylille). Minulla oli varattu lähtöaika Unkurin Pasin ja Kajanderin Satun kanssa Uuteen Tarinaan klo 18.40.

No, sade lakkasi kuin tilauksesta klo 18. Mutta suurin osa ajan varanneista oli tietenkin perunut lähtönsä, joten kenttä oli täysin tyhjä. Pääsin siis lähtemään ihanan raikkaaseen ja tuulettomaan ilmaan ja rauhalliselle kentälle ypöyksikseni - NAUTIN! Päätin, että nyt keskityn peliin ja teen kaiken niin huolellisesti kun vain pystyn. Ja peli kulki upeasti, unelma-avauksia ja unelma putteja. Yksikseni siellä päivittelin erinomaisuuttani ja välillä ihan ääneen huokasin OH MY GOD - kun näin miten pitkälle avaukseni oli kantanut tai siis rullinut.

Tuloskortti oli edellä kuvatun mukainen eli sain huikeat 44 bogipistettä!!!! Mutta tuota upeutta kun ei ollut kukaan todistamassa, niin eihän sillä tasoitus laske. Mutta ei haittaa, enemmänkin olen tyytyväinen, että sain todistettua itselleni, osaavani kyllä pelata paremmin kuin nykyinen tasoitukseni antaisi odottaa. YES!

Huomenna sitten Vanhaan Tarinaan ihanan tyttömme Armidan kanssa hänen ensimmäiselle kierrokselleen!