Perjantaina 7.8. klo 14.30 Uuteen Tarinaan Timon kanssa. Viime yönä kotiuduttu Madonnan keikalta klo 4.30, puolen päivän maissa ylös ja todella väsyneenä upeaan helle säähän seuranamme Kemiläisen Arja ja joku urospuolinen pelaaja. Alku tuntui todella väsyttävältä ja kun vielä helle puski päälle, eikä tuulen häivää....mutta alkukankeuden jälkeen peli alkoi kulkemaan varsin mallikkaasti, tein kierroksella jopa kolme paria, pääsääntöisesti bogi-tuplabogilinjalla liikuin. Kunnes sitten ihan lopussa kolme viimeistä väylää ja motivaatio loppui, nälkä kurni mahassa ja väsymys, joten suosiolla merkkasinn itselleni viivat. Olin tosi tyytyväinen siihen, että tiedän, että tasoitukseni voi siis edelleen laskea.

Lauantaina Armidan ja Timon kanssa klo 14.00 Uuteen, sää oli vielä hienompi kuin eilen, + 25-27 astetta, aurinkoista, eikä taaskaan tuulen häivää. Ihan mukavasti kulki taas, mutta sama homma kuin eilen, että viimeisillä väylillä alkoi koko fliittiä nälättämään ja väsyttämään ja kun Armidan lyönnit eivät hänen mielestään kulkeneet niin hyvin kuin olisi pitänyt, niin koko fliitin tunnelma vähän laski ja samalla tulokset. Tosi kurjaa on, että Armidan lyönnit lähtevät oikealle ja me ei Timon kanssa osata auttaa ja jos ehdotetaan jotain toista tapaa lyödä, niin saamme valtavan ryöpyn vastaväitteitä ja väitteitä siitä, että hän kyllä tietää. Taitaa golf koetella tyttöä! Eikä siinä auta sanoa, että: golf on tällaista!

Huomenna pitäisi lähteä taas samalla fliitillä Uuteen, mutta saattaapi olla, että minä jään kotiin siivoamaan ja öljyämään terassia....tai sitten en....tai jos vaikka pelaisin tasoituskierroksen, jota minun ei kyllä kannattaisi tehdä, jos aiomme pelata ensi viikonloppuna Aapeli-perhegolffissa, silloinhan nykyisestä tasoituksestani olisi vain hyötyä...mutta olisinko silloin tasoitushuijari....