Timon kanssa tänään klo 14.30 lähtöön upeassa säässä, aurinkoa, + 24, melkoista tuulta, mutta lämmintä sellaista. Timolla tasoituskierros, minulla ei, vaan saatoin vain rennosti pelailla. Seuranamme Rauno ja Leena. Leena oli 76-vuotias, joka oli aloittanut golffin peluun vasta eläkkeelle päästyään, tasoitus 31,3.

Leppoisasti hyvässä rytmissä kierrettiin kenttä, putit kulkivat taas loistavasti, ei kahta puttia enempää missään reiällä. Mitään highlightejä ei tullut, mutta kuitenkin omaan bufferiin pelasin eli 33 pistettä. Siitä olen tyytyväinen, että olen nyt kuitenkin pelannut koko ajan siihen omaan 33 tasoitukseen eli että se ei ollut vain sattumaa. Tosin kyllä pitäisi vielä saada laskettua...ja laskeehan se heti ja välittömästi, kun saan lähipelin kuntoon. Tänäänkin selvästi huomasi, että juuri chippien ja lobbien epäonnistumisesta tuli juuri se yksi työnti lisää, joka pitää tasoitukseni siiinä missä se nyt on.

Timolla huomenna kisat ja minulla ja Armidalla lähtöaika klo 12.10, mutta on vaan luvannut kovaa sadetta huomiseksi, joten saas nähdä päästäänkö pelaamaan...