Perjantaina 12.6. lähdettiin Timon kanssa Tahkovuorelle golf-viikonloppua viettämään. Ensin kierros Vanhassa Tarinassa ja sitten siitä Tahkolle. Lauantai-aamuna mentiin ensin rangelle ja tein yhden vanhan löydön: pallon paikka lyhyillä raudoilla lyötäessä - siis miten ihmeessä olin saattanut unohtaa ihan perusasian. Tiestysti pallo takajalalle! No, se auttoi jo paljon. Kierrettiin Vanha Tahko, etuysi toisen pariskunnan kanssa, Aki sekä Jaana (pehkubaarin omistaja). Timon kanssa jatkettiin vielä takaysi.

Sunnuntaina iltapäivällä sitten uutta tahkoa kiertämään. Vähän hämmästytti, ettei rangella ollut pallokoneessa palloja, vaan jouduit itse niitä keräämään ja selitys oli se, että kun on sunnuntai. Huonoa palvelua! Kiva kenttä, mutta minun pelini oli siis kertakaikkiaan sur ke aa! Pieni ukkoskuurokin iski takaysille lähdettäessä, mutta ei kuitenkaan palatta takaisin clubille.

Maanantaina sitten lähdettiin kotiin ja tietysti vielä TArinan kautta, Uusi Tarina kierrettiin. Mukana Helena hcp 32. No, jotenkin pääsin taas peliin kiinni, vaikka lähipeli se on joka pahasti tökkii. Kokeilin Helenan uutta draiveria ja kyllä lähti!!!!!!n Kannattaiskohan minunkin hankkia sellanen?