klo 12.30 Uuteen Tarinaan Timon ja Armidan kanssa. Ja taas saatiin nauttia varsinaisesta "perhegolffista" joka tarkoittaa sitä, että lopulta kuljetaan puhumattomina, ei kommentoida omia eikä toisten lyöntejä. Armidan epätoivoisuus ja sen ilmenemistavat saavat koko tunnelman laskemaan. Neuvoa ei saa, ja jos ei neuvo, niin se raivostuu siitä ja jos kehuu, niin se ei ota kehuja vastaan. Joten ainoaksi tavaksi selviytyä on olla totaalisen hiljaa. Muutama väylä hiljaa ja sitten palaa joko minun tai Timon pinna ja sanotaan, että tämä on viimeinen kerta, kun kolmestaan pelataan. Ja tänään todella vannoin mielessäni, että tyttö ei lähde enää meidän kanssa.

Hänen lyöntinsä lähtevät oikealle ja me ei osata häntä siinä auttaa. Annetaan neuvoja, mutta jos heti neuvojen jälkeen ei onnistu, niin saadaan haukut päälle. Päätin, että maksan hänelle yhden yksityistunnin Pro:lle ja pistän tytön sen jälkeen kulkemaan vieraitten fliiteissä.....

No, minulla kylki yllättävän hyvin, kunnes sitten jo helteestäkin väsyneenä, en jaksanut enää keskittyä lyönteihini. Aurinkoa, + 27 ja vähän tuulta.