Nyt se on virallisesti todistettu, että enää en kuulu turavillejen joukkoon (ks.postaus edellä) eli tasoitukseni ei enää ole kolmenkympin tienoilla.

Sen verran hyvin on kulkenut, että osallistuin Skoda Suomi Golfin viikkokisaan ja satuin saamaan 34 pistettä ja sijoitun toiseksi. Sen seurauksena minulle tuli mahdollisuus osallistua koko Suomi Golfin finaaliin, joka tänä vuonna pidettiin kotikentälläni Tarinassa. Ei epäilystäkään, ettenkö ilmoittautuisi siihen. Sehän on amatööreille tarkoitettu kisa, josa on pistebogey sarja ja lyöntipelisarja - molemmissa miehet ja naiset samassa.

13.8. yhteislähtö klo 9.00 , Vanha Tarina, Tii 18 (hcp 1). Minun fliitissa Jukka-Pekka (Katinkulta golf, hcp 24), Pirkko Voutilainen (Karelia golf hcp 18), Merja Keskinen (Seinäjoelta hcp 27) ja minä (hcp 29.1). Upeassa, aurinkoisessa ja lämpöisessä säässä peli kulki kuin unelma - ja fliitti oli aivan mahtava. Parempaa fiilistä ja seuraa en ole golfurani aikana saanut kokea. Meillä oli hauskaa koko kierroksen ajan. Kannustettiin toisiamme ja surkuteltiin aidosti toistemme epäonnistuneille puteille ja lyönneille.

Pirkko toimi merkkarinani ja etuysin jälkeen hän kävi laskemaan pisteitäni - joita en koskaan halua kuulla kesken kierroksen - en myöskään nyt! Sillä tiesin, että hyvin menee, mutta en sitä, kuinka hyvin.

Kierros kesti 5h 10 min.  Pisteeni ja sijoittumiseni näin vasta tulostaululta: 41 pistettä ja 5. sija. Palkinnoksi komea pokaali ja taylormaiden sateenvarjo ja lippis + tietysti valtava määrä erilaisia tuotteita (joita saivat kaikki osallistujat).

Tasoitukseni laski -2,5 ja on nyt 26.6 !!!!!! No tuostahan sitten tuli huoli, että kauheeta lähteä pelaamaan loppukesä, kun pisteitä ei enää heru entiseen malliin ja ajatus siitä, että kuinkahan monta kesää joudun nyt tällä tasoituksella pelaamaan...kaksi kesäähän sitä tuli tuolla turavillen tasoituksella pelattua .  Olen nyt pelannut muutaman kierroksen uudella tasoituksella ja pelannut bufferiin lähes joka kerta! Eli kyllä tämä on nyt minun ihan oikea tasoitus!