Kolmen päivän tauon jälkeen olimme suunnitelleet Armidan kanssa viettävämme oikein golf-täyteisen päivän, Meille oli varattu Vanha klo 7.20 ja Uusi klo 14.10. Tarkoituksena oli Vanhan jälkeen syödä klubilla ja chippailla kauniissa auringon paisteessa, jonka jälkeen lähdettäisiin vielä kiertämään Uusi.

Pirteänä ylös klo 6.00, kevyet aamupalat ja Timo heitti meidät Tarinaan. Pilvinen, + 15, vähän tuuli, lähdettiin kiertämään Vanhaa kahdestaan. Armidalla kulki hyvin, ja hän voittikin jokatoisen honorin itselleen. Tämä oli Armidan 5. kierros. Minulla puolestaan kulki tosi huonosti, en tiedä miksi, alaselkä oli hieman kipeä eilisen Paasosten rippijuhlien emännöinnin jälkeen (korkokengät) ja muutenkin vaan suhtaudun koko juttuun "välinpitämättömästi", en keskittynyt ja yritys vaan puuttui ja sehän näkyi sitten tuloksissa. Onneksi ei ollut tasoituskierros. Väylällä 10 alkoi pikkuhiljaa satelemaan ja sade yltyi koko ajan niin, että 15 väylän jälkeen päätimme mennä klubille. GOLF ON POUTAKELIN PELI!  En nauti yhtään sateessa pelaamisesta, satteenvarjon kanssa puljaamisesta, märistä gripeistä ja sukista...ei vaan tunnu kivalta.

Soitimme Timolle, että golf päivä loppuu tähän, vaikka ennusteet näyttivätkin iltapäivällä poutaa, mutta mitä tekisimme kolme tuntia, jos sade vielä jatkuu...istuisimme klubilla. No, Timo tuli hakemaan ja lähdettiin kotiin.

Huomen aamulla sitten Vanhaan Timon kanssa.