Tänään, 8.5. varasin meille ensimmäisen golf-vuoron Helatorstaiksi 13.5.2010. Tosin tällä hetkellä ei paljon huvittaisi lähteä kentälle, kun vettä on satanut koko päivän ja lämpömittari on näyttänyt 4-5 astetta. Mutta pakkohan se vuoro oli tänään jo varata, sillä kenttä aukeaa huomenna ja sen jälkeen kun katsoi varaustilannetta, niin ihn täyttä koko ensi viikko. Onneksi sain meille kolmelle vielä Helatorstailta ajan. Toivottavasti silloin on jo säät lämmenneet.

Saas nähdä saammeko Antin mukaan tänä kesänä tämän upean harrastuksen pariin. Antilla on rippileiri ja sitä ennen vietämme pari viikkoa Espanjassa Saloussa. Missähän välissä hän ehtisi suorittamaan green cardin - ja haluaako hän edes? Me kyllä haluttaisiin. Espanjan matka on kyllä vielä vähän epävarmaa, sillä Islannin tulivuori on taas alkanut puskea tuhkaa taivaalle ja tänä viikonloppunakin peruttiin kaikki espanjan lennot. No, jos emme lähde espanjaan ,niin sittenpähän ainakin tulee golfattua pari viikkoa putkeen :)

Mitähän sitä uskaltaisi asettaa tavoitteeksi? Tasoitus on nyt 29,2 - ihan viime kesän lopulla sain sen tippumaan uuden Taylor Maden draiverin ja hybridin ansiosta. Vieläköhän niissä on taikaa, vai onko uutuuden usko niihin hiipunut. Edelleenkin minun ykköstavoitteeni on saada paljon liikuntaa ja ulkoilua kesän aikana ja sitten toiseksi tavoitteeksi voisi asettaa jotakin tasoitukseen liittyvää - ainakin sen, ettei se tuosta kesän loputtua olisi noussut eli että pysyisi alle 30:nen. Mutta, jos oikein hurjaksi heittäydyn, niin asetan tavoitteeksi: 26. JOOOO, se on mun hurja tavoitteeni tulevalle kesälle!