TArinaa kierretty, uutta ja vanhaa, ja peli jatkuu. Siis mikä PELI? Ei ainakaan golf minun kohdallani...ainoa, mikä toimii on avauslyönnit ja kaikki muu on kadoksissa. En pelaa läheskään omaan tasoitukseeni. Ilmat olleet upeat, aurinkoa ja lämmintä +20-+25. Eilen oltiin Timon kanssa rangella ja saattaa olla, että jotain uutta sain chippeiheni, kun Timo yritti perehtyä minun lyönteihini ja etsiä vikaa siitä, miksi maila ei mene pallon alle chipissä. MAILAN ASENTO! oli kädessäni sitten mikä maila tahansa, niin se on aina palloon nähden samassa kulmassa. Siis esim. rauta4 ja rauta9 tai PW ovat aina samassa kulmassa, vaikka mailan varressa on vielä pieni valmistajan merkki, joka osoittaa, miten lapa pitäisi olla. No, kokeilin sitten avata sitä lapaa - ja sehän auttoi! ihan tosissaan!

Rangen jälkeen eilen, sekä myös tänään kierroksella alkoi löytymään jo chipin tapaista lyöntiä...josko se sittenkin tästä....

Huomenna taas Uutta kiertämään, sitten perjantaina Vanhaa ja Lauantaina on minulla "vapaa päivä", kun Timo osallistuu kisoihin. Näin sitä on sitten tullut viikko pelattua yhtä perään joka päivä.

Ainakaan harjoituksen määrästä tämä ei voi olla kiinni!