Ihmeen nopeasti kaikki tapahtui! Víelä pari viikkoa sitten en olisi uskonut, että tulen golffaamaan tänä kesänä tyttöni kanssa. Sitten vain Armida kursiille, jäseneksi Tarinaan, pelimaksut ja vehkeet ja vermeet ja siinähän se sitten oli! Rahaa tosin paloi hieman, enkä tiedä kuinka paljon joutuu nälkävyötä kiristämään - aika paljon varmaan!

Tänään siis lähdettiin kiertämään Vanhaa Tarinaa niin, että Timo meni edellä olevassa kolmen miehen fliitissä ja me Armidan kanssa perässä kahdestaan, Takana tosin tuli pari nilkoille pallojen räiskivää idioottia, joka hieman ehkä häiritsi , varsinkin Armidan keskittymistä. Mutta hienosti edettiin. Ja upeasti pelasi tyttö, kun ajattelee, että hän oli elämänsä ensimmäistä kertaa kiertämässä. Kyllä oli nautinto pelata oman lapsensa kanssa! Mutta Armida onkin ihan special-tyttö, turha sitä on yrittää kertoa, kun kukaan ei kuitenaan uskoisi, että sellaista voi olla olemassakaan....

No, joka tapauksessa minulla oli tasoituskierros ja hyvän seuran tuloksena sain bogipisteitä 40 !!!!! Ja sehän tietää, että MINUN TASOITUKSENI LASKEE 33:een! ihan huippujuttu, sillä nyt mahdumme pelaamaan samassa fliitissä kaikki kolme!

Eli siis huomenna Uuteen Tarinaan - kaikki kolme!