Mietin pitkään lähteäkö vaiko ei. Armida olisi joutunut olemaan yksin klubilla pari tuntia ennen kurssin alkua, koska Timon piti heittää meidät sinne jo klo 16 töittensä takia. Minulla flunssa ja koko päivän olin nukkunut, kuumetta 37,2...mutta jotenkaan en voinut laittaa Armidaa yksin sinne oleilemaan ja toisaalta olin itse ilmoittanut lähteväni kiertämään vanhaa kahden saman tasotuksen omaavan naisen kanssa ja se ehkä houkutteli sen verran, että päädyin lähtemään.

Mentiin ensin klubille syömään ja sitten harjoiteltiin Armidan kanssa putteja ja chippejä. Tosi kivaa harjoitella oman tyttönsä kanssa. Klo 18.30 läksin kiertämään Komulaisen Kyllikin kanssa (toinen nainen ei ilmoittautunut paikalle), joten kiersimme kahdestaan. Oloni oli kyllä voimaton ja sen myötä myöskin motivaatio aika nollassa. Kivaa oli kuitenkin pelata saman tasoisen naisen kanssa. Yhden huomion tein verrattuna itseeni: hän oli paljon huolellisempi lyönneissä ja niihin valmistautuessaan. Ja myös onnnistui paremmin. Eli tuohon minun täytyisi kyllä pyrkiä itsekkin.

Jaksettiin kiertää 8 väylää ja molemmat lopetettiin siihen. Timo olikin jo tullut Tarinaan ja vielä harjoiteltiin putteja ennen Armidan kurssin loppumista.